Beoordelingen van Hong Kong Garden Bunnik

Recente recensies van Hong Kong Garden Bunnik

5 sterren na 39 reviews

, gisteren

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

1uur te laat bezorgd, heb contact gehad met hong kong garden Bunnik

, 09-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 06-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 02-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Keurig op tijd en goed verzorgd en buitengewoon lekker

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 31-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zeer snelle bezorging (tien minuten na de bestelling al bezorgd!!!), maar was licht teleurgesteld in de kwaliteit. Cha Sieuw heb ik wel eens beter gehad en was ook slecht gesneden (veel ongelijke stukken) en ook de Babi Pangang in zoetzure saus (niet echt een Kantonese specialiteit, maar wel onderdeel van het trio van de de Zaam Zik For Yuk) was matig. Mag van mij langer gegrild worden, zodat het knapperiger is en meer textuur aan de maaltijd. De Nasi Yuen Chow was goed gevuld met veel garnalen en Cha Sieuw, maar viel qua smaak eigenlijk tegen.

, 26-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke gerechten Perfect op tijd bezorgd Flexibele dienstverlening

, 17-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Cha sieuw besteld en de smaak was heerlijk . Alleen was het vlees wat aan de taaie kant. Iets te dik gesneden helaas. Wel goed dat de zoete soja saus apart is. De tjap tjoi met kip was zoals gewoonlijk erg lekker.

, 13-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima bezorging. Had aan gegeven 18.30 bezorgen en paar minuten daarvoor werd bestelling bezorgd. Eten heerlijk en nog goed warm. Via mail word je op de hoogte gebracht als ze onderweg zijn.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 13-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Keurig netjes op tijd en erg smakelijk eten Top kwaliteit

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 06-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk Chinees laten bezorgen. Ossenhaas in ketjapsaus en de zoetzure garnalen zijn een aanrader. En heel snel bezorgd, zelfs op de camping.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 05-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima eten en snelle bezorging

, 05-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De bezorgingen was goed, al na een half uur. En de sushi was weer heel lekker.

, 04-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Weer topkwaliteit met een bezorging die op tijd was met een vriendelijke bezorger!

, 23-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Snel, prima kwaliteit prijs verhouding

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 22-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bezorgtijd op 19.15 uur gezet, om 19.40 nog niet ontvangen, gebeld en de bestelling was waarschijnlijk onderweg. Als het ruim een kwartier later komt dan verwacht dan is een telefoontje of andere melding wel op zijn plaats. Om 21.11 uur krijg ik de melding dat de bestelling was bezorg, klopt, gelukkig wat eerder al en al lekker van gegeten.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 21-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Keurig op afgesoroken tijd en erg lekker.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 20-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was voortreffelijk . Z.s.m. Leveren betekende toch een half uur wachten . Maar de moeite waard

, 19-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Echt weer heerlijk gegeten!!

, 16-06-2020

Kwaliteit:

Rating

De kwaliteit van het eten is zoals altijd top. En de porties zijn van dien mate , dat je een dag later er ook nog plezier van hebt. Kortom ga zo door!

, 14-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Helaas ontbrak de bestelde kroepoek. Omdat we het vervelend vonden om de bezorgster hiervoor terug te laten komen hebben we er niet over gebeld gisteravond. Wél jammer ! En ook betaald .....

, 13-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekkere sushi

, 12-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Het eten was erg lekker, alleen het spek viel tegen. Dat was onvoldoende knapperig.

, 06-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Op zijn zich prima eten. Alleen jammer dat bij het afhalen van de online bestelling de kroepoek was vergeten. Vorige keer was het eten bij het afhalen koud. Verder prima eten.

, 05-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Eten zoals gewoonlijk goed. Nu voor het eerst een bestelling online gedaan, er is een plek om opmerkingen te plaatsen mbt je bestelling, was alleen jammer dat juist daar niets mee gedaan was.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 02-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk gegeten. De gebakken banaan en koe loe kai waren met een prachtig krokant laagje. De babi pangang was geweldig van smaak en de bami en Chinese bami lekker gevuld en goed van smaak.

, 02-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was weer heerlijk!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 30-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten en supersnel bezorgd

, 28-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Komen hier al jaren!

, 27-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker gegeten

, 26-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk gegeten van een Chinese rijsttafel. De hoeveelheid was voldoende en de smaak was heel erg goed. Ook de temperatuur van het eten was bij thuiskomst nog goed. Kortom: erg goed en zeker voor herhaling vatbaar.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 24-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Gewoon goed

, 23-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Mooi op tijd bezorgd En goede porties alles goed op smaak Kortom heerlijk gegeten

, 22-05-2020

Kwaliteit:

Rating

De bestelde schotel voor 2 personen leek in de verse verte niet op want ik gewend was te krijgen. De kwaliteit perfect alleen waren de bakjes met vlees die ik gewend was zonder opgaaf van redenen gehalveerd. Dat is niet leuk maar als je bakje dan ook nog maar voor de helft vult is het wel erg zuur. Mijn zoon komt thuis en denkt lekker!! chinees!!!! Alleen door weinige dat er voor twee personen is eet hij ook meteen mijn avondeten op zonder dit te weten. De bak rijst was meer dan 2 keer losse portie.... maar wat doe je daarmee als er niets meer is om het mee op te eten???? Het is net ziektekostenverzekering.... premies omhoog en vergoedingen omlaag...... schandalig dus. Goed te eten maar geen waar naar geld.

, 21-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was zoals altijd weer verrukkelijk en ruim voldoende! ☺️

, 21-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Prettig geholpen. Eten smaakt goed.

, 20-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten. En ondanks dat mijn vader na de bestelling nog een loempia erbij wilde. Was dat na 1 telefoontje bij de bestelling geregeld. Top service.

, 19-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Alles klopte en stond klaar op het juiste tijdstip. We hebben er weer van genoten.***

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 19-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Erg overzichtelijke bestellijst en fijn dat er nu vooraf al betaald kan worden. goede service en het eten smaakte zeer goed.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 18-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Wij zijn vegetarisch en hadden het 'Maandmenu voor 2 personen' besteld. Mini loempia- Cha sieuw - Foe yong hai zonder vlees - King do yuk- grote nasi of bami (Ei Gluten Soja Vegetarisch) Bij de bestelling had ik expliciet geschreven dat het alleen vegetarisch moest zijn. Toen het eten kwam was alleen de Foe yong hai vegetarisch. Conclusie: a. Ik vind de online bestelling niet helder; ik las dat het vegetarisch was. b. De bestelling wordt niet goed gelezen, want daar had ik bij opmerkingen nogmaals expliciet geschreven dat het vegetarisch moest zijn. c. De volgende keer zullen we het bij het ophalen nogmaals expliciet vragen. De foe yong hai was in ieder geval lekker.