Beoordelingen van Hong Kong Garden Bunnik

Recente recensies van Hong Kong Garden Bunnik

5 sterren na 10 reviews

, gisteren

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk gegeten van een Chinese rijsttafel. De hoeveelheid was voldoende en de smaak was heel erg goed. Ook de temperatuur van het eten was bij thuiskomst nog goed. Kortom: erg goed en zeker voor herhaling vatbaar.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 24-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Gewoon goed

, 23-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Mooi op tijd bezorgd En goede porties alles goed op smaak Kortom heerlijk gegeten

, 22-05-2020

Kwaliteit:

Rating

De bestelde schotel voor 2 personen leek in de verse verte niet op want ik gewend was te krijgen. De kwaliteit perfect alleen waren de bakjes met vlees die ik gewend was zonder opgaaf van redenen gehalveerd. Dat is niet leuk maar als je bakje dan ook nog maar voor de helft vult is het wel erg zuur. Mijn zoon komt thuis en denkt lekker!! chinees!!!! Alleen door weinige dat er voor twee personen is eet hij ook meteen mijn avondeten op zonder dit te weten. De bak rijst was meer dan 2 keer losse portie.... maar wat doe je daarmee als er niets meer is om het mee op te eten???? Het is net ziektekostenverzekering.... premies omhoog en vergoedingen omlaag...... schandalig dus. Goed te eten maar geen waar naar geld.

, 21-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was zoals altijd weer verrukkelijk en ruim voldoende! ☺️

, 21-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Prettig geholpen. Eten smaakt goed.

, 20-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten. En ondanks dat mijn vader na de bestelling nog een loempia erbij wilde. Was dat na 1 telefoontje bij de bestelling geregeld. Top service.

, 19-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Alles klopte en stond klaar op het juiste tijdstip. We hebben er weer van genoten.***

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 19-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Erg overzichtelijke bestellijst en fijn dat er nu vooraf al betaald kan worden. goede service en het eten smaakte zeer goed.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 18-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Wij zijn vegetarisch en hadden het 'Maandmenu voor 2 personen' besteld. Mini loempia- Cha sieuw - Foe yong hai zonder vlees - King do yuk- grote nasi of bami (Ei Gluten Soja Vegetarisch) Bij de bestelling had ik expliciet geschreven dat het alleen vegetarisch moest zijn. Toen het eten kwam was alleen de Foe yong hai vegetarisch. Conclusie: a. Ik vind de online bestelling niet helder; ik las dat het vegetarisch was. b. De bestelling wordt niet goed gelezen, want daar had ik bij opmerkingen nogmaals expliciet geschreven dat het vegetarisch moest zijn. c. De volgende keer zullen we het bij het ophalen nogmaals expliciet vragen. De foe yong hai was in ieder geval lekker.